HTML

Yo tengo una perra!

...

Friss topikok

  • dodas: Hát Tamás megfogalmazása hozzá hűen kicsit nyers (:P), de a lényeggel nagyjából egyetértek. Nekik ... (2010.10.10. 10:34) Hétvége
  • Szurkapiszka: Te édességre vágysz, én meg itthon majd belefulladok az általam készített csokis brownieba. Ha meg... (2010.10.09. 04:26) Meglepetééééééééééés!
  • HVera: Jipijájé! Nagyon örülök, hogy blogot írsz! Mesélj sokat, hogy mindig tudjuk, mi van Veled! Nagyon ... (2010.10.08. 20:30) Végre sikerült csinálnom egy blogot!!!!!!!!!!!!:)
  • Pillangooo: huh... ez azert nem gyenge story:))) még a vegen megreformalod egesz spanyolorszagot, es innentol ... (2010.10.08. 17:12) Euro-trip

Linkblog

Meglepetééééééééééés!

2010.10.08. 13:52 Vamosalacama

Na, vicces. Nagy nehezen szótárazva sikerült megtudom Chirotól (asszem nem így hívják valójában a házvezetőnőt, de ezt Nikitől lehetne megtudni, mindegy, én így hívom). Szóval Chirótól sikeürlt megtudnom, hogy, legalábbis, ha jól értettem:) hatalmas, fergeteges spanyoltudásommal és az ő szenzációs spanyol artikulációjával (tudjátok, mikor az idősek a külföldinek elkezdenek hangosabban, lassabban, és hihetetlen artikulációval beszélni, mondván, hogy úgy tutira megérti, aztán értetlenkednek, hogy-hogy nem érti a külföldi), hogy Gadea a kisbaba az anyukájával van, és elvileg nem kell vele foglalkoznom, gondolom, majd a két másik lánnyal ötkor ha hazajönnek. Szóval, meglepetééééééééééééés, 5-ig továbbra is ülhetek a szobámban, és netezhetek, blogolhatok, szóval unatkozhatok:)

Be kell vallanom, egy hatalmas problémám van. Nassolni akaroooooooooooooook! Mióta itt vagyok, úgy vágyom valami édességre, süti, csoki, keksz, uhhh.francia krémes! hmmmmm. de sajnos itt semmi nincs, vagyis én nem tudom, hol van, nem akarok kutatni, és azt sem tudom, ehetek-e belőle. na mindegy, a hétvégén majd feltankolok Sevillában.:)

szóval, akkor lehet, hogy most leírom újra a nagyközönség, aki még netalán nem hallotta, hogy a túróba jutottam el eme híres-nevezetes nem tudom hogy hívják birtokra és nem tudom hogy hívják faluba.

de pill. teszek egy próbát édességszerzésre:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nohabloespanol.blog.hu/api/trackback/id/tr392356180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szurkapiszka 2010.10.09. 04:26:58

Te édességre vágysz, én meg itthon majd belefulladok az általam készített csokis brownieba. Ha megint a Garay utca felé jársz, ugorj be érte. Mondjuk jövő nyár felé, addig sok a dolgom. ;)

Amúgy hajrá a bloggal, meg kitartást a gyerekekhez! Remélem, jól fogod érezni magad kint. :)

Itthon maradt lakótársad
süti beállítások módosítása